“Idrotten har alltid funnits där för mig. Den har format mig, lärt mig vikten av respekt och gemenskap, men framförallt inspirerat mig att jobba mot en dröm”

 
 

Om
30/30-fonden

 

30/30-fonden är ett samarbete mellan Henrik Lundqvist och Unibet som handlar om att ge tillbaka till idrottsrörelsen för allt som den har gett till Henrik och miljoner andra svenska idrottare. Många vet att Henriks uppväxt har präglats av hockey, men få vet att han är så mycket mer än “bara” just hockey. Han är fotboll, han är tennis, ja han är all slags idrott.

30/30-fonden går helt enkelt ut på att uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje.

”30/30” anspelar på Henriks tröjnummer och att 30 föreningar får 30 000 kr var. Alla idrottsföreningar kan ansöka till 30/30-fonden. Vinnarna utses av Henrik Lundqvist och Unibet. 

 
 
 
_MGL7995.jpg
 

Ansökan

Nominera en förening, oavsett idrott, som står för alla de bra saker som just du tycker är viktigt. I ansökan kan till exempel framgå:

  • På vilket sätt föreningen står för en schysst idrottskultur

  • Hur föreningen verkar för en jämställd idrott

  • Hur den sätter fair play i första rummet

Ange också konkreta exempel på en eller flera aktiviteter som föreningen är extra stolt över.

Ansökningsperioden är öppen till och med den 30 april 2019. Vinnarna utses under maj.

 
 
*

* Obligatoriskt fält

Genom att skicka in accepterar du regler och villkor.
Kontakta oss på info@3030.se.

 
 
 
 

 

_MGL8289.jpg